Tenni Akarók Országos Szövetsége - TAOSZ Facebook csoportja

Kampányoldal

2017.09.06. 21:07 (2017.08.18. 19:44)


Ébresztő! El kell kezdeni a tömörülést!

A TAOSZ-t azért hoztuk létre, hogy egy közös platformot adjunk a protestáló, a pártokat, mint önmagát elutasító szavazótábornak! A tüntetés egy következmények nélküli nyilvános elégedetlenség! Lakossági fórum? Szintén egy szimpózium, melynek eredménye(?) nem jut ki a falakon kívülre!

Fotelforradalom? Ám legyen!

A TAOSZ-t úgy formáltuk meg, hogy – kihasználva az internet adta lehetőséget – bárki tagja lehessen a „választási anti pártnak” Egyesületek, Mozgalmak, Városvédők, pártok és ÖN aki ide-oda tusakodik a tenni akarás és a frusztráció között.

Tagdíjat nem kérünk, de pár száz forinttal mindenki járuljon hozzá, hogy ez a felhívás (hirdetés) mindenkit elérjen! Ez a minimum, amit áldoznia kell a ,,forradalomra” anélkül, hogy ki tegye a lábát otthonról. A befolyt összeg, kizárólag a FB hirdetésre és a Goggle AdWords terjesztő finanszírozására lesz fordítva!

Csak hogy szemléltessük a lehetőséget: 100 ezer tenni akaró X 500 Ft. = 50 Millió forint = ebböl már lehet országos kampányt inditani!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, ne legyenek illúzióik: A kormány mögött (az Önök adóforintjai mellett) ott vannak az oligarchák, a Jobbik mögött Simicska, a baloldal mögött pedig a magukat már megszedő, de mindenképpen vissza kívánkozó bukott politikusok!

Nekünk nem kell – a jelenlegi egoista ellenzéki pártokkal szemben – mindenképpen győznünk, nekünk elég, ha mi lehetünk a parlament feltartott, figyelmeztető mutatóujja, hogy (szükség esetén) ellensúlyként szerepeljünk a mindenkori kormányhatalommal szemben!

Ha ,,függetlenként” szeretne részt venni, akkor egyesületi szinten (Magyar Alternatíva) teheti ezt meg. Ha a ,,saját pártját” kívánja erősíteni akkor a TAOSZ-ba regisztráljon. Az eredmény ugyanaz, hiszen a Magyar Alternatíva (egyesület) tagja a Tenni Akarók Országos Szövetségének (párt)

Sajnáljuk, hogy nekünk is alkalmaznunk kell ezt az elfajult, megosztó, rossz szájízű, korrupció melegágyi népképviseleti (?) formát, de a jelenlegi törvény sajnos más érdekvédelmi formát nem engedélyez!

Tudjuk, hogy sokan tartanak az esetleges zaklatástól, munkahelyi represszióktól, ezért a beérkezett adományokat anonim módon kezeljük, csak a nevek kezdőbetűit hozzuk nyilvánosságra és a regisztráció is egy zárt adatbankba kerül. Erre azért van szükség, hogy az egyénijelöltek támogatásához szükséges ajánló szelvényeket céltudatosan tudjuk begyűjteni!

Mindent egyebévé, mi ennél többet már nem tudunk tenni, most Önökön a sor!

Itt kisérheti figyelemmel az aktuális, összes közvélemény kutató által közzétett szavazói százalékarányokat
http://kozvelemenykutatok.hu/

Tisztelettel:
Tenni Akarók Országos Szövetsége