Tenni Akarók Országos Szövetsége - TAOSZ Facebook csoportja

TAOSZ – Tenni Akarók Országos Szövetsége

2017.11.18. 20:38 (2017.08.18. 17:05)

Létrehozzuk a Tenni Akarók Országos Szövetsége-t (TAOSZ) mely egy honlapon mutatja be a csatlakozó, szuverén formációkat, akik a szövetséget alkotják.

Legyen Ön is tenni akaró!

Mi az ajánlatunk?

Egy semleges, egyik párthoz, egyesülethez sem köthető miniszterelnök jelölttel veszünk részt a választásokon, úgy EVK mint országos listás szinten. Itt egyértelmű, hogy minden jelölt a TAOSZ színeit viseli, mint szövetséges.

Meggyőződésünk, hogy – a szövetség kiépítésével párhuzamosan – ezzel a bizonytalan “nemválasztó” polgárok számára is tudnánk egy alternatívát nyújtani, főleg ha látszódik egy tényleges összefogás jelenléte.

Minél több szervezet, civil jelölt, mozgalom csatlakozik, annál több csatorna nyílik a választópolgárok eléréséhez.
Természetesen a TAOSZ alternatívát kínál a több millió válsztani nem tudó, nem akaró, megcsömörlött civil polgárok számára is, akikre ugynakkora szükség van (ha nem nagyobb) mint a pártokra, egyesületekre!

Miért a TAOSZ?

Mindenképpen elkerülendő, hogy bármiféle részrehajlás (és ezáltal súrlódás, viszály)

mutatkozzon a szövetség bármely tagja felé, amelyik jogosan vethetné fel a kérdést:

miért éppen az ö pártjuk az un. “fedő párt” miért nem a mienk? Miért éppen az ö elnökük a miniszterelnök jelölt miért nem a mienk?

Hiszen lényegében ugyanazt a témát, több helyről közelítik meg a szövetségesek.

Miután egy ideiglenes kormányról van szó, igy nem mérvadó a miniszterelnök személye. A jogállami törvények visszaállitásával, az új választások kiírásával a TAOSZ megszűnik, feloszlatja magát és minden szövetségi párt, egyesület saját zászlaja alatt méretteti meg magát 2019-ben.

Köszönettel és üdvözlettel:
TAOSZ a Választási párt